Koll på kunderna med ett CRM-system

Ett bra CRM-system (Customer Relationship Management) är ett måste för ett växande företag. Det finns många bra färdiga system ute på marknaden som man kan ta del av. Dock varje företag är unikt och har sina egna specifika behov och arbetsprocesser, som färdiga CRM-system inte alltid kan täcka. Vi kan skapa såväl unika och skräddarsydda CRM-system som insticksmoduler till era färdiga system för att utvidga ert systems funktionalitet.

ERP-system för företagets administrativa funktioner

ERP-system (Enterprise Resource Planning) är ett brett begrepp som i princip betyder ett affärssystem. Vi utvecklar system som är specialanpassade för dina behov och som förenklar dina arbetsprocesser, administration och logistik inom företaget. Systemen kan hantera funktioner som till exempel produktion, projekthantering, bokföring, finans, lagerstyrning och logistik.

Avancerade webbsystem i molnet

De produkter som vi utvecklar är oftast molnbaserade, så att du kan ha tillgång till dem oavsett var du befinner dig i världen. Smidigt och säker användning av dessa system är en självklarhet för oss.

Från enkla webbsidor till komplexa portaler

Oavsett dina behov kan vi skapa från en enkel, men professionell webbsida till en komplex och interaktiv webbportal med exempelvis avancerade kalkyler, bokningssystem, helpdesk m.m.

Med mera

E-commerce, Betällösningar, API integrationer, Insticksmoduler, Kryptering, Datasäkerhet, Ekonomysystem, Lagersystem…

Läs mer om vår erfarenhet inom integrationer här.

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter.

Offertförfrågan
Om oss

Applikationer

Vi hjälper dig att utveckla mobila applikationer till både iOS (iPhone/iPad/AppleWatch) och Android-telefoner.

Design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att stå ut.

IT-drift

Vi erbjuder pålitlig drift, kunnigt IT-stöd och hjälpsam support för dina webbsystem eller sajter när du beställer tjänster av oss.

Prototyp

Vi kan hjälpa ditt företag att skapa en välfungerande prototyp, där alla kärnfunktioner är utvecklade för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss