Våra tjänster

Skräddarsydda affärssystem efter dina behov

Vi utvecklar system som är specialanpassade för dina behov och förenklar din arbetsprocess, administration och logistik inom företaget, exempelvis system för CRM, produktion, projekthantering, bokföring och finanser, lagerstyrning samt logistik.

Avancerade molnlösningar och webbsystem

De produkter vi utvecklar är oftast molnbaserade, så att du har tillgång till dem oavsett var du befinner dig. Smidig och säker användning av dessa system är en självklarhet för oss.

E‑handel

Vi kan både skapa fullständiga e-handelslösningar som tillgodoser dina behov och vidareutveckla era befintliga system. Vi kan implementera betallösningar, lager- och frakthantering, rapportering osv.

Mobilapplikationer för olika plattformar

Vi har specialiserat oss inom moderna verktyg som React Native, PhoneGap och Ionic. Med hjälp av dessa tekniker är vi kapabla att skapa en gemensam lösning som fungerar på IOS, Android och Windows.

Kryptering av data och säkerhetslösningar

Vi tillhandahåller teknik som krypterar era nätverksanslutningar och säkerställer att ingen obehörig kan få tillgång till era data. Vi följer ständigt alla uppdateringar inom datasäkerhet och tillämpar dem i alla våra system.

Webbsidor på alla nivåer

Beroende på dina behov kan vi skapa allt från en enkel men professional webbsida till en komplex och interaktiv webbportal med t.ex. avancerade kalkyler, bokningssystem och helpdesk.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering handlar om att göra din webbplats lätt att förstå för både besökare och sökmotorer. Vi hjälper din webbsida att hamna så högt upp som möjligt vid organiska sökningar.

Grafisk- och UI/UX design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att sticka ut. Det bidrar både till effektivare marknadsföring och förbättrad kundupplevelse.

Felsökning, anpassning och dataanalys

Vi kan hjälpa er med felsökning och anpassning av era befintliga system. Vi samlar ihop data och loggar, analyserar dem och förbereder en utförlig rapport om fel och sårbarhet och hur systemen kan förbättras.

IT-drift

Om du behöver kunnigt IT-stöd och kunnig support för dina webbsystem eller sajter, så kan du anlita oss! Vi kommer att ständigt kontrollera, backa upp och uppdatera era system och hålla dem säkra och funktionella.

Webb

Vi utvecklar både avancerade webbplatser i WordPress som t.ex tyngre webbtjänster, affärssystem och plattformar avsedda för alla mål och behov.

Applikationer

Vi hjälper dig att utveckla mobila applikationer. Personligen, föredrar vi utveckling i React Native av kvalitetssäkra appar till både iOS och Android.

Design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid att ta fram en genomtänkt och unik design som får ert företag att sticka ut.

IT-drift

Vi erbjuder pålitlig drift, kunnigt IT-stöd och hjälpsam support för dina webbsystem eller sajter när du beställer tjänster av oss.

Utvecklingsteam

Genom att organisera ett dedikerat team av skickliga utvecklare, anpassar vi till era behov till ett fast månadspris per kompetens.

Konsultation

Vi delar med oss av vår kunskap för att t.ex. analysera och beskriva er idé,  ta fram en systemarkitektur och skisser samt återkomma med olika förslag på utveckling.

Covid – 19

På grund av pandemi, har vi valt att begränsa våra möten genom att utföra dem digitalt.
Så klart kan vi träffas, antingen hos er eller på vårt kontor. Vid sådana situationer, ber vi:

  • Hålla avstånd
  • Ha desinfektionsmedel i närheten
  • Ingen fysisk kontakt

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tack för er förståelse!

Offertförfrågan
Om oss