Våra tjänster

Hat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat element
web

Webbutveckling

Dagens värld är webbaserad. Nu är det svårt att föreställa sig tjänster eller system som inte går att nå via nätet oavsett man använder en dator eller en mobiltelefon. Företagen som inte förenklar sina arbetsprocesser via automatiserade webbsystem eller väljer bort att erbjuda sina kunder en enklare hantering av ärenden eller tjänster via webben oftast förlorar stort mot sina konkurrenter som har valt att investera i sina företags infrastruktur.

Oftare blir det både billigare och smidigare att utveckla ett skräddarsytt webbsystem som gynnar alla aspekter av ert företags behov, rutiner och ändamål än att köpa ett dyrt färdigt system och investera ännu mer resurser för att anpassa det till företagets specifikationer.

Vi på Develit kan hjälpa er med all sorts webbutveckling och drift av era system, oavsett om det gäller en kundportal, en webbutik, ett internt affärssystem, CRM eller en lite mer avancerad hemsida.

Mer information
web
app

Applikationer

Nu kan man göra det mesta från sin mobiltelefon: beställa en taxi eller mat, betala sina räkningar, handla varor, kommunicera med vänner, läsa nyheter, lyssna på musik, titta på video, spela spel, inte minst jobba och mycket mycket annat.

Många etablerade företag och startups väljer nu att erbjuda sina varor och tjänster via applikationer för att det är smidigare. Innehållet, funktionaliteten och gränssnittet anpassas för att kunna erbjuda det enklaste och smartaste sättet att kunna nyttjas från en mobiltelefon. Applikationer i sig är dock en död produkt utan stöd av backendsystem, administration, API:er och serverlösningar som sparar och hanterar mängder av data som skickas från och till applikationer.

Vi på Develit kan hjälpa er med utveckling av kompletta applikationer för både iOS och Android med webbaserade administrationssystem, API-kopplingar och drift av era serverlösningar.

Mer information
app
design

UX/UI design

Om du skulle vilja beställa en vara eller en tjänst av samma kvalité och till samma pris och ska välja mellan två butiker, där den ena butiken har en gammaldags design och ett krånglig gränssnitt och den andra en modern, ny och smidig design som är lika enkel att använda på en mobil, en surfplatta och en dator, vilken skulle du föredra?

De flesta väljer den som är snyggare och enklare för att det inte bara ökar glädjen och köpupplevelsen utan även säger mycket om själva företaget. De som sköter och investerar i sitt ansikte utåt och bidrar till en bättre kundupplevelse måste plötsligt vara bättre än det andra företaget.

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt för att ta fram en genomtänkt och unik design som får ert företag att synas och sticka ut.

Mer information
design
support

IT-Drift

Alla webbsystem oavsett slag ska ha ett stensäkert hem att bo i. Därför är en pålitlig serverlösning A och O för att ett system ska fungera friktionsfritt.

Vi på Develit kan erbjuda hosting och förvaltning av era system på våra servrar placerade i Amazons serverhallar i Stockholm till ett bra pris enligt en specifikation eller efter era behov.

Vid beställning av programvara av oss erbjuder vi ett värdefullt serverpaket till det bästa priset. All drift, alla uppdateringar och all konfigurering (uppsättande) ingår i paketet.

Alla våra servrar och databaser är placerade i Sverige och därmed GDPR-godkända.

Mer information
support
prototype

Prototyper

Allt stort börjar med en prototyp som testas – först internt, sedan med ett mindre grupp av kunder – analyseras och kontinuerlig förbättras för att slutligen bli en succéprodukt.

Det är absolut värt att testa sin idé som en prototyp till mindre kostnad än att satsa mycket pengar från första början.

Vi på Develit kan hjälpa ditt företag att skapa en välfungerande prototyp, där alla kärnfunktioner är utvecklade för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt.

För startups är det det mest kostnadseffektiva sättet att testa en idé och presentera den för investerare.

Mer information
prototype