WeAudit

WeAudit erbjuder revision i framkant! Vilket vi på Develit är mycket stolta över att hjälpa till med.

Företagare bär upp ekonomin i samhället. WeAudits  jobb är att se till att underlätta företagandet så mycket de kan. Med hjälp av modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer får deras kunder prisvärda tjänster och förutsägbara kostnader på ett sätt som är enklare för dom.

Uppdrag

Uppdraget var att ta fram ett webbaserad och mobilvänligt system för att ta revision till nästa nivå av digitalitet genom att erbjuda WeAudits kunder och redovisningsbyråer möjlighet att samarbeta i molnet, följa revisionsprocesser, besvara på ärenden, ladda upp dokument, signera med BankID, m.m.

Med hjälp av smarta automationstekniker, inlärningsalgoritmer och enkla regler hjälper systemet revisorer att förskapa ärenden, påminna om fördröjningar och övervaka hela processen samt kommunicera direkt till WeAudits backend systemet med hjälp av WauBoten!

MyAudit hanterar känsliga dokument och information därmed även den digitala säkerheten var ett viktigt krav i projeket.

Utförande

Vi blev kontaktade av WeAudits’s VD som hade en brilliant vision om en förbättrad revision och genom att göra den mer modern, digital och delvis automatiserad. Han hade en idé och en ungefärlig uppfattning om hur systemet eventuellt skulle kunna se ut och fungera.

Där klev vi in och hjälpte med både strukturering av idén och funktioner, framställning av design, framtagning av prototyper och utveckling av samtliga tjänster samt kontinuerlig IT-drift för systemet på våra säkra servrar.

Systemet är igång och tusentals av WeAudit kunder och samarbetspartner nyttjar den varje dag för att underlätta sin väg i revisions djungel.

För att ta del av systemet måste man bli en av WeAudits kunder och fä en inbjudan. Vilket vi kan stark rekommendera att bli om ni söker efter en revisionsbyrå. WeAudit är en fantastiskt byrå med jätteduktiga revisorer: https://www.weaudit.se/

Develit har en lysande förmåga att förstå vår verksamhet och snabbt producera och iterera hifi-prototyper, vilket sparade mycket tid för oss. De löste våra komplexa problem med hög kreativitet och byggde sen en fantastisk produkt åt oss som gör oss unika på marknaden.

Henrik Ahnkron, VD och produktägare på WeAudit - Revision & Rådgivning

Kontakta oss