Ett urval av referenser

Cardia är tjänsten som sparar flera tusenlappar för både säljaren och köparen, samtidigt som köparen får Cardias trygghetspaket som skyddar bilen efter köpet. Nu kan du sälja din bil till en privatperson med samma villkor en bilhandlare erbjuder. I samarbete med transportstyrelsen, bilprovningar, garanti- och försäkringsbolag, banker och andra finansiella institut.

Vi har gjord följande: Webbsystem, mobilapplikation (Android+iOS), hemsida

VA-Online är en molntjänst för dokumentation, lagring och leveranser av inspektionsprojekt inom VA (vatten och avlopp). Uppgifterna förs in i en databas och kan skickas till slutkunden (kommuner och privata fastighetsägare) med hjälp av en molnbaserad interaktiv presentation. Produkten äggs av företaget Sweves AB och är ute på marknaden sedan 2012. Nu har de bland sina kunder NCC, Svensk Röranalys, BCT, Puls, ISAB, med mera.

Vi har gjord följande: Webbsystem, offline windows program (C#), hemsida, support, IT-drift

Ett urval av referenser

Sejf är en lösning för att säkerställa en trygg affär mellan privatperson och hantverkare. I en bransch med stor förvirring om vad som är rätt, vad man ska tänka på som privatperson vid tjänsteköp och vilka som är pålitliga, är det omöjligt att göra det tryggt på egen hand. Det finns lika stor problematik för hantverkare att göra trygga affärer med privatpersoner som det är för privatpersoner att anlita trygga hantverkare. Sejf agerar mellanhand för att göra tjänsteköpen tryggare och säkrare för alla.

Vi har gjord följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android+iOS), hemsida

Belstroj AB startade 2008 och har sedan dess vuxit och blivit ett stort bolag i byggnadsbranschen inom Storstockholmsområdet. Bolaget har för avsikt att fortsätta expandera och ser att marknadsförutsättningar finns. Belstroj AB har idag över fyrahundra anställda och omsatte 2017 över 400 milj. Företagets verksamhet sträcker sig över hela Sverige, Norge, Estland, Litauen, Vitryssland och Ukraina.

Vi har gjord följande: Webbaserad affärssystem, webbapplikation, hemsida, support, IT-drift

Payson är ett av Sveriges ledande företag för betalningar på nätet. Systemet erbjuder trygg e-handel med lösningar för alla behov, från betalknappar till kompletta e-butiksintegrationer med kortbetalning. Payson stödjer samtliga betalsätt såsom faktura, internetbank, kortbetalning, SMS-betalning och delbetalning.

Vi har gjord följande: 6 år utveckling av interna och externa system

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Vi har gjord följande: Mobilapplikation (React Native: Android+iOS), administrationspanel, API, IT-drift

TicketBoss är ett unikt biljettförsäljningssystem utvecklat efter de senaste standarden inom teknik och internettjänster. Produktens mål är att ge kunder ett kraftfullt och samtidigt ett enkelt verktyg för att sälja biljetter på nätet. TicketBoss är ett gratis system så länge du inte tar betalt själv från dina kunder.

Vi har gjord följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android+iOS), hemsida, support, IT-drift

Våra tjänster
Offertförfrågan