Ett urval av referenser

WeAudit är en revisionsbyrå vilket Develit hjälpte med ett nöje!

WeAudits jobb är att se till att underlätta företagande så mycket de kan: Med hjälp av modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer får deras kunder prisvärda tjänster och förutsägbara kostnader på ett sätt som gör det enklare för dem.

Vi har gjort följande: Webbaserat kundportal

Develit har en lysande förmåga att förstå vår verksamhet och snabbt producera och iterera hifi-prototyper, vilket sparade mycket tid för oss. De löste våra komplexa problem med hög kreativitet och byggde sen en fantastisk produkt åt oss som gör oss unika på marknaden.

Henrik Ahnkron, VD och produktägare på WeAudit - Revision & Rådgivning

COT Sverige AB startade 2020 med affärsidén att hyra ut verktyg och sälja material inom byggbranschen med högsta möjliga kvalité med service till förmånliga priser. För att hålla måttet, behövde företaget ett bra stöd av IT-system bl.a administrera sitt lager, sina kunder, sina beställningar, sin ekonomi och sin logistik. Nu är företaget framgångsrikt med många trogna kunder och robusta IT-lösningar levererade av Develit.

Vi har gjort följande: Webbaserat affärssystem, mobilapplikationer, hemsida, webbutik, support och IT-drift.

Develit har en förmåga att förstå vår verksamhet och har utöver precision i sin programmering löpande implementerat tankar och idéer som hjälper så väl oss som våra kunder att utvecklas tillsammans. Uppföljningar, informationsflöden och smidiga verktyg förenklar vår ”utvecklings-vardag,” som annars kan uppfattas som ett väldigt komplext område. Jag rekommenderar Develit starkt som samarbetspartner.

Jonas Magnusson, VD på COT Sverige AB

Cardia tillhandahåller tjänster som sparar flera tusenlappar för både säljaren och köparen, samtidigt som köparen får Cardias trygghetspaket som skyddar bilen efter köpet. Nu kan du sälja din bil till en privatperson med samma villkor som en bilhandlare erbjuder i samarbete med transportstyrelsen, bilprovningar, garanti- och försäkringsbolag, banker och andra finansiella institut.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Android och iOS), samt hemsida.

Develit har verkligen underlättat utvecklingen av Cardia. Genom att de förstår våra ideér och tankar har processen varit otroligt smidig. Idag, två år senare, har Cardia med hjälp av teamet på Develit gått från en affärsidé till ett affärssystem som används dagligen av hundratals bilhandlare. Jag rekommenderar Develit oerhört starkt. Deras team av kompetenta, kreativa och prestigelösa individer kommer att underlätta er utveckling.

Anni Mowlid, VD på Cardia AB

Belstroj AB är ett stort bolag i byggnadsbranschen inom Storstockholmsområdet. Bolaget planerar att fortsätta expandera och ser att marknadsförutsättningarna finns. Belstroj AB har idag över 400 anställda och omsatte 2017 över 400 miljoner kronor. Företagets verksamhet sträcker sig över hela Sverige, Norge, Estland, Litauen, Vitryssland och Ukraina.

Vi har gjort följande: Webbaserat affärssystem, webbapplikation, hemsida, support och IT-drift.

VA-Online är en molntjänst för dokumentation, lagring och leveranser av inspektions projekt inom VA (vatten och avlopp). Uppgifterna förs in i en databas och kan skickas till slutkunden (kommuner och privata fastighetsägare) med hjälp av en molnbaserad interaktiv presentation. Produkten ägs av företaget Sweves AB och är ute på marknaden sedan 2012. Nu har de bland sina kunder som NCC, Svensk Röranalys, BCT, Puls, ISAB med flera.

Vi har gjort följande: Webbsystem, offline windows program (C#), hemsida, support, och IT-drift.

Sejf är en lösning för att säkerställa en trygg affär mellan privatperson och hantverkare. I en bransch med stor förvirring om vad som är rätt, vad man ska tänka på som privatperson vid tjänsteköp och vilka som är pålitliga, är det svårt att göra det tryggt på egen hand. Det finns lika stor problematik för hantverkare att göra trygga affärer med privatpersoner som det är för privatpersoner att anlita trygga hantverkare. Sejf agerar mellanhand för att göra tjänsteköpen tryggare och säkrare för alla.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android oh iOS) samt hemsida.

Payson är ett av Sveriges ledande företag för betalningar på nätet. Deras system erbjuder trygg e-handel med lösningar för alla behov, från betalknappar till kompletta e-butiksintegrationer med kortbetalning. Payson stödjer samtliga betalsätt såsom faktura, internetbank, kortbetalning, SMS-betalning och delbetalning.

Vi har gjort följande: 6rs år utveckling av interna och externa system.

TicketBoss är ett unikt biljettförsäljningssystem utvecklat efter den senaste standarden inom teknik- och internettjänster. Målet är att ge kunderna ett kraftfullt men samtidigt enkelt verktyg för att sälja biljetter på nätet. TicketBoss är gratis så länge du inte tar betalt från dina kunder.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android och iOS), hemsida, support och IT-drift.

Våra tjänster
Offertförfrågan