Om oss

Hat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat element
Develit AB – experter på mjukvaruutveckling

Develit AB är ett internationellt företag med experter inom modern mjukvaruutveckling. Vårt team brinner för IT och innovationer och är i ständig utveckling. Vi hittar lösningar för komplexa utmaningar och utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror. I varje projekt tar vi ett helhetsansvar, från idé till färdig produkt, och ser till att leverans sker på överenskommen tid. Om du är intresserad om hur vår arbetsprocess går till, läs gärna mer om den på sidorna om våra tjänster.

Våra kompetenser

HTML 5

HTML 5

Våra programmerare tar fram skräddarsydda och mobilanpassade lösningar utformade efter dina specifika behov. Med fokus på kvalitet och funktion garanterar vi lättanvända och effektiva lösningar för program och webbplatser.
JavaScript

JavaScript

JavaScript går hand i hand med HTML5 och CSS3 och ger möjlighet att skapa fantastiska interaktiva webbsidor och mobila applikationer. Med effektiva verktyg som Cordova, React, Angular och jQuery skapar vi plattformsoberoende och genomtänkta applikationer.
PHP

PHP

PHP är ett allmänt använt programmeringsspråk och en grund för så stora projekt som WordPress och Drupal. Med vår egenutvecklade PHP-motor i kombination med Laravel och Propel kan vi skapa komplexa applikationer av mycket hög kvalitet.
.NET

.NET

Våra .NET-specialister har bred erfarenhet av webb-, stationära och mobila applikationer. Med .NET och C# kan vi utveckla kraftfulla Windows-baserade programvaror och bakgrundstjänster som fungerar både lokalt och i kombination med våra serverlösningar.
Databaser

Databaser

De flesta moderna koder är kopplade till databaser. Våra experter har bred erfarenhet av världens största databasmotorer, som SQL Server, MySQL, ElasticSearch, Splunk och MongoDB. Vi kan ta hand om utveckling, optimering och underhåll för dina databasrelaterade projekt.
Linux Server

Linux Server

Linux är det mest använda operativsystemet för serverlösningar världen runt. Vi sätter upp och konfigurerar Linux-baserade servrar och tjänster, som webbservrar, databaser, e-post, administrationspaneler, säkerhetslösningar och annan mjukvara.
Windows

Windows

Windows blir allt mer populärt som serverlösning. Vi är vassa på underhåll och hantering av alla Windows-baserade tjänster för både offentliga och servermiljöer. Vi konfigurerar IIS-tjänster, PHP, .NET, databaser och brandväggar och övervakar applikationer.
iOS

iOS

Vi har duktiga iOS-utvecklare som kan skapa iOS-applikationer för iPhone, iPad och iWatch. Vi tar fram lösningar baserade på det ursprungliga iOS-gränssnittet eller med integrerad HTML5-responsiv layout i både Swift och Objective C.
Android

Android

Många enheter över hela världen använder Android som operativsystem. Vi utvecklar högkvalitativa Android-applikationer med ett naturligt Android-gränssnitt eller med inbäddad HTML5-responsiv layout som fungerar lika bra i en mobil som på en surfplatta.