Om oss

Develit AB –  experter på mjukvaruutveckling.

Develit AB är ett internationellt företag av experter inom modern mjukvaruutveckling. Vårt team brinner för IT och innovationer och är i ständigt utveckling. Vi hittar lösningar för komplexa utmaningar och utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror. I varje projekt tar vi ett helhetsansvar, från idé till ett färdig produkt och ser till att leveransen sker i överenskommen tid. Om du är intresserad om hur vår arbetsprocess går till läs gärna mer om den i våra tjänster.

Våra kompetenser

HTML 5

Våra programmerare tar fram skräddarsydda och mobilanpassade lösningar utformade efter dina specifika behov. Med fokus på kvalitet och funktion garanterar vi lättanvända och effektiva lösningar för program och webbplatser.

Java Script

JavaScript går hand i hand med HTML5 och CSS3 och ger möjlighet att skapa fantastiska interaktiva webbsidor eller mobila applikationer. Med effektiva verktyg som Cordova, React, Angular, jQuery skapar vi plattformsoberoende och genomtänkta applikationer.

PHP

PHP är ett allmänt använd programmeringsspråk och är en grund för sådana stora projekt som WordPress eller Drupal. Med vår egenutvecklade PHP-motor och kombination med Laravel och Propel kan vi skapa komplexa applikationer av mycket hög kvalitet.

.NET

Våra .NET-specialister har en bred erfarenhet av webb-, stationära- och mobila applikationer. Med .NET och C# kan vi utveckla kraftfulla Windows baserade programvaror eller bakgrundstjänster som fungerar både lokalt och i kombination med våra serverlösningar.

Databas

De flesta moderna koder är kopplade till databaser. Våra experter har bred erfarenhet av världens största databasmotorer som SQL Server, MySQL, ElasticSearch, Splunk, MongoDB. Vi kan ta hand om utveckling, optimering och underhåll för dina databasrelaterade projekt.

Linux Server

Linux är det mest använda operativsystemen för serverlösningar världen rund. Vi sätter upp och konfigurerar Linux-baserade servrar och tjänster som webbservrar, databaser, e-post, administrationspanelen och säkerhetslösningar, samt övrig mjukvara.

Windows

Windows blir allt mer populär som serverlösningar. Vi är vassa på underhåll och hantering av alla Windows-baserade tjänster, både för offentliga- och servermiljöer. Vi konfigurerar IIS-tjänster, PHP, .NET, databaser, brandväggar och övervakar applikationer.

iOS

Vi har duktiga iOS-utvecklare som kan skapa iOS applikationer för iPhone, iPad eller iWatch. Vi tar fram lösningar baserade på ursprungligt iOS-gränssnitt eller med integrerad HTML5 responsiv layout. Både i Swift eller Objective‑C.

Android

Många enheter över hela världen använder Android som operativsystem. Vi utvecklar högkvalitativa Android applikationer med ett native Android-gränssnitt eller med inbäddad HTML5 responsiv layout som fungerar lika bra i mobilen som på en surfplatta.

Våra tjänster
Offertförfrågan