IT-Drift

Hat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat element
icon

Hosting du kan lita på

En pålitlig serverlösning är A och O för att ett system ska fungera friktionsfritt. Vi kan erbjuda hosting av ert system på våra servrar till ett bra pris enligt en specifikation efter era behov. All drift, alla uppdateringar och all konfigurering (uppsättande) ingår i paketet. Alla våra servrar och databaser är placerade i Sverige och därmed GDPR-godkända.

Paketet erbjuder vi endast till kunder som beställer utveckling av ett system eller en applikation från oss. Priset baseras på det utvecklade systemets unika behov.

icon

Continuous Integration (CI) och Continuous Delivery (CD) för en smidig produktion

Produktion och utveckling av it-system måste kunna ske utan att befintliga system påverkas. Våra servrar och arbetsflöden är anpassade för att kontinuerligt kunna leverera ändringar och funktioner för beta-testning och produktionsmiljöer utan extra krångel. Detta sparar både tid och gör att systemet känns mer levande med ständiga uppdateringar och kontinuerliga tester, både manuella och automatiserade. På fackspråk säger vi Continuous Integration (CI) och Continuous Delivery (CD).

icon

SLA – Service-Level Agreement

Vad är viktigare än pålitliga leveranser? Våra kunder kan alltid räkna med ett omfattande SLA-avtal (Service-Level Agreement) med bland annat rättvisa villkor, marknadsmässiga priser, precisa leveranstider och bra svarstider. Vi prioriterar alltid våra befintliga kunder för att kunna täcka alla deras uppkomna behov, önskemål och förfrågningar på bästa sätt.

Finns ett behov? Tveka inte att göra en

Offertförfrågan