UX/UI design

Hat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat elementHat element
icon

UI – User Interface-design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att synas och sticka ut. User Interface-design är grundläggande för webbsystem och appar. Det är en process då vi tar fram form och stil och bestämmer hur produkten kommer se ut.

icon

UX – User Experience-design

Ett system eller en applikation ska inte vara bara snygg och stilren utan även användarvänlig! Lösningen stavas UX – User Experience-design. Våra erfarna medarbetare klurar ut var de olika delarna i appen ska placeras och planerar flöden som gör det så bekvämt som möjligt för användaren samtidigt som möjligheterna till konverteringar maximeras.

icon

Grafisk design med wow-faktor

Dags för ny grafisk design? Låt oss hjälpa till att skapa logotyper, grafisk profil, ikoner och typsnitt. Ledstjärnan är att designen ska vara modern och unik och få ert företag att sticka ut.

icon

Responsiv design – design som anpassar sig efter skärmen

Responsiv design betyder att webbplatsen (eller systemet) dynamiskt anpassar sig efter skärmens storlek för att se lika bra ut på olika enheter. Oftast är det en bra kompromiss för att göra systemet systemet systemet användarvänligt både på datorer och mobiltelefoner – utan att behöva göra en skräddarsydd mobilversion.

icon

Skapande av en prototyper snabbar på och kvalitetssäkrar

I ett utvecklingsprojekt är det ovärderligt att kunna testa lösningen innan den faktiska utvecklingen tar vid. Vi kan ta fram både statiska och dynamiska (klickbara) prototyper, som steg för steg anpassas tills ni är nöjda. Prototyperna gör både design- och utvecklingsarbetet smidigare och snabbare.

Finns ett behov? Tveka inte att göra en

Offertförfrågan