Appar för iOS, Android och Windows

Vi har specialiserat oss på att skapa lösningar som fungerar lika snabbt i iOS, Android och Windows tack vare moderna verktyg som React Native och Ionic. Det möjliggör en utveckling av en app som kan användas oavsett operativsystem, vilket sänker både utvecklingstiden och kostnaderna för underhåll.

Från koncept och UX till design och prototyping

Det viktiga är upplevelsen för slutanvändaren. Då gäller det att göra rätt från början, från koncept till detaljer. En viktig del i processen är att ta fram prototyper för att få bästa möjliga bild av slutprodukten innan den utvecklas. Vi hjälper er att utveckla idén och skapa en funktionell prototyp i en enkel grafisk form.

Backend – under motorhuven

Moderna appar kräver utbyte, hantering och lagring av information som era användare uppger. För att förse en applikation med en sådan möjlighet, krävs en så kallad ”backend-lösning” som kommunicerar med appen via API:er och lagrar all information i databaser och säkra filarkiv på en eller flera servrar. Oftast används ”backend” även som en administrationspanel för applikationer och tjänster. Vi är glada över att kunna erbjuda ”backend-utveckling” och server-lösningar som uppfyller de högsta tänkbara kraven i hela världen.

Integrationer

Vi kan hjälpa er med de flesta tredjeparts integrationer, exempelvis verifiering och signering med BankID, koppling till en eller flera betallösningar, integration med Google Maps, Google Drive och andra Google API-tjänster, PUSH-notifikationer, avläsning av QR-kod, SMS-avisering samt statistik.

Pålitlig drift och pålitlig underhåll

När appen väl är klar kan vi stödja nästa fas: drift och underhåll. Det är en viktig fas eftersom Google och Apple löpande släpper uppdateringar av sina operativsystem, vilket kan påverka appens funktioner. Det är därför en god idé att ha en långsiktigt partner för underhåll och vidareutveckling.

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter.

Offertförfrågan
Om oss

Webb

Vi utvecklar både enkla webbplatser i WordPress och tyngre webbtjänster, affärssystem och plattformar.

Design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att stå ut.

IT-drift

Vi erbjuder pålitlig drift, kunnigt IT-stöd och hjälpsam support för dina webbsystem eller sajter när du beställer tjänster av oss.

Prototyp

Vi kan hjälpa ditt företag att skapa en välfungerande prototyp, där alla kärnfunktioner är utvecklade för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss