Applikationer2018-06-04T10:42:36+00:00

Native iOS – appar för Apple-världen

Vill du finnas i AppStore? Vi har duktiga iOS-utvecklare som kan skapa iOS-applikationer för iPhone, iPad eller AppleWatch. Vi tar fram lösningar baserade på ursprungligt iOS-gränssnitt eller med integrerad HTML5 med responsiv layout.

Native Android – appar för Google-världen

Android dominerar stort som operativsystem bland mobiler och surfplattor. Vi hjälper er att ta fram stabila och användarvänliga Android-appar, antingen med ett native Android-gränssnitt eller som inbäddad HTML5 med responsiv layout. Självfallet fungerar de lika bra i mobilen som i en surfplatta.

Hybrid – funkar i alla världar

Ofta vill du ha en app som kan användas oavsett operativsystem. Vi har specialiserat oss på att skapa lösningar som fungerar både för iOS, Android och Windows.
Detta tack vare moderna verktyg som React Natvie, PhoneGap och Ionic.

Från koncept och UX till design och prototyping

Fina appar i all ära, men det viktiga är ju upplevelsen för slutanvändaren. Då gäller det att göra rätt från början, från konceptet till detaljerna. En viktig del i processen är att ta fram prototyper för att få bästa möjliga bild av slutprodukten innan utvecklingen. Vi hjälper er utveckla idén och skapa en funktionell prototyp i en enkelt grafisk form.

Pålitlig drift och underhåll

När väl appen är klar kan vi hjälpa till med nästa fas: drift och underhåll. En viktig fas eftersom Google och Apple löpande släpper uppdateringar av sina operativsystem som kan påverka appens funktioner. Det är därför en god idé att ha en långsiktigt partner för underhåll och vidareutveckling.

Webb

Vi utvecklar både enkla webbplatser i WordPress och tyngre webbtjänster, affärssystem och plattformar.

Design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att stå ut.

IT-drift

Vi erbjuder pålitlig drift, kunnigt IT-stöd och hjälpsam support för dina webbsystem eller sajter när du beställer tjänster av oss.

Prototyp

Vi kan hjälpa ditt företag att skapa en välfungerande prototyp, där alla kärnfunktioner är utvecklade för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt.

Kontakta oss

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.